Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Vendégkönyv

Nehéz szavakba önteni az érzést amit a kezelés alatt és után érzek, egyszerűen csodálatos az egész, mikor munka után faradtan és kimerülten megérkezem, felfekszem az ágyra és elkezded a kezelést egy másik világban érzem magam mintha nem is én lennék felemelő érzés, teljesen kitisztul az elmém tökéletesen el tudok lazulni az energia meg méginkább egy csodálatos dolog megszabadulok a napközben összeszedett terhektől teljesen megújulok mikor végzel alig várom hogy újra átélhessem ezt az élmenyt. Nyugodt szívvel és büszkén ajánlanám mindenkinek és soha sem mennék máshoz. Mind az a kedvesseg, őszinte és tiszta törődés amit emberileg nyújtasz beleviszed a kezelésekbe is így egy csoda az amit letrehozol mind a kezeiddel és mind a lelkeddel.

A lehető legjobbkor jött szembe velem az aromaterápiás masszázs lehetősége. A Veronika kezei alatt töltött egy óra egyszerre lazított el és töltött fel új energiákkal, valamint a derékfájdalmam is sokat enyhült. Nem ámítás, valóban újjászületve érzem magam a kezelés után. Alig várom a következő alkalmat!

Minden pillanata egy csoda ❤️ Köszönöm!!

Veronika egy csoda 😇 Minden perc tökéletes volt Nála, újjászülettem, rengeteg energiát kaptam. Nemcsak fantasztikusan masszíroz, az olajok bőrre kenve és párologtatva is hihetetlenek, a személyisége és az egész hangulat megnyugtató és pozitív Nála. 🙏 Amikor csak lehetőségem lesz, visszatérek. 😊

Kedves Veronika! Köszönöm szépen a csodálatos élményt. Sok masszőrnél jártam már, de ehhez hasonló felemelő érzésben még nem volt részem. Most már értem, hogy miért nevezted el Spirit Massage-nak a technikádat. A kellemes, fizikai érintések mellett a lelkemről is mázsás terheket szedtél le. Még egyszer köszönöm. Már nagyon várom a következő alkalmat.