Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Reinkarnációs utaztatás

….Feltűnően sok az a tudás, ami hozott…amit nem itt szedtem össze….

Minden, amit itt és most megtapasztalunk ebben az életünkben, az abból ered, amit hoztunk magunkkal. Alapvetően érdemes ebben az életben oldani a problémákat, blokkokat. A válaszok bennünk vannak. Ami most oldódik, az hat múltbéli történeteinkre is, hiszen nincs tér és idő. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor az életünk mégsem akar helyreállni, folyamatosan ugyanazok a pozitív és negatív élmények, kapcsolatok, hatások érnek bennünket. Ekkor válik szükségessé megnézni előző életeket, hiszen biztosan van valami meg nem értett dolog, érzelmi töltet, bent ragadt történet, élmény, ami köti az embert a múltjához, korábbi életekből hozott mintákhoz.
Az utaztatást úgy kell elképzelni, mint egy nagyon mély, bensőséges vezetett meditációt. Ahol az utaztató vezeti az utazót, és segít megérteni, felhozni olyan tapasztalásokat, amik a feloldást, elfogadást teszik lehetővé.
Az utaztatás kb. 2 óra hosszás kezelésen zajlik, amibe a felkészítés, az elemzés és az energiaharmonizálás is beletartozik. Ez a kezelési idő lehet hosszabb és rövidebb, egyéni történetekkel dolgozunk, tehát egzakt számokat, időtartamot nem lehet meghatározni.
Minden esetben az utaztató dönti el, hogy a vendég alkalmas-e, készen áll-e az utazásra, előfordulhat, hogy ehhez több alkalom felkészítésre van szükség.
Aki érzi magában a nyitottságot, a befogadás iránti vágyat, bizalommal keressen.