Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Meditáció

A magadra fordított idő a legjobb befektetés a jövőd érdekében. /Reja/

Hiszem, hogy minden testi tünet mögött lelki elakadások állnak, és ezek feloldásával megelőzhetők vagy csökkenthetők a fizikai testben megjelenő tünetek.

Életszemlélet-váltással megtapasztalhatók azok a csodák, amelyek mindannyiunkban megtalálhatók, a Spirit Massage-ban segítséget kaphatnak Vendégeim az öngyógyító folyamatok aktiválásához és a jobb közérzet eléréséhez.

A meditációs technikák bemutatása, az azokkal való megismerkedés segít az elmét lecsendesíteni. A belső hangunk felé helyezzük a fókuszt, amely egy-egy döntéshozatalnál sokkal hatékonyabb válaszokkal szolgál, mint adott esetben a tudatunk. Az intuíció – amely maga a belső hang -, akkor kerülhet felszínre, ha készen állunk arra, hogy a számunkra megfelelő, elfogadható módon érkező segítséget, energiákat megéljük és befogadjuk. A tudat, az egó lecsendesítésére alkalmas meditációk könnyen elsajátíthatók és rendszeres alkalmazással az életünk részéve válhat, amely segítségével nyitottabbá válhatunk eddig általunk fel nem fedezett területek felé.