Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Illóolajok

Az illóolajok a növények természetes gyógyszerei a sejteket megtámadó baktériumok és betegségek ellen.
Egy csepp illóolaj egyedülálló összetevők százait tartalmazza, amelyek erőteljes hatóanyagokat tartalmaznak a különböző betegségek leküzdéséhez. Testünk és a növények hasonló alkotóelemekből állnak. Amikor ezeket az olajokat bevisszük a testünkbe, akkor ismerős környezetbe kerülnek, és értünk kezdenek el dolgozni, úgy mint ahogy ezt a növények tennék. Elpusztítják a baktériumokat, eltávolítják a méreganyagokat, megsemmisítik a parazitákat, oxigént juttatnak a sejtjeinkbe és erősítik az immunrendszerünket. Az illóolajok nem csak kezelik a tüneteket, hanem a probléma gyökeréig nyúlnak vissza a sejtek szintjén hatva segítenek megoldani a problémát. Manapság az illóolajokat alaposan tanulmányozzák és néhány orvosi esetben alkalmazzák.
A Földön milliók tapasztalták milyen erőteljesek lehetnek az illóolajok hatékony vegyületei, mesterséges- töltőanyagok és adalékok nélkül. Ami meglepő lehet, hogy az illóolajok gyorsabbak, biztonságosabbak, hatásosabbak, és kevésbé drágák mint a mesterséges termékek.
A doTERRA illóolajok az egyetlen tanúsítottan tiszta, terápiás minőségű vagyis CPTG illóolajok a piacon. Ami ezt képviseli, az egy szabvány, ami alapján a doTerra termeszti, betakarítja a növényi alapanyagokat, és teszteli a belőlük származó olajakat.
Minden doTerra olaj a különleges termőterületről származik. Ezen régió kézművesei a doTerrával partnerségben, vonják ki az illóolajat a növényekből. Azután az ipari szabványokon túlmenően a doTerra teszteli az olajokat, hogy biztosítsa minden cseppnél a tiszta terápiás minőséget.
Így ezek mind felületileg, aromatikusan sőt belsőleg is alkalmazhatók.
A Spirit Massage kezelései során a doTERRA illóolajok párologtatására kerül sor és a testmasszázsok során a Vendéggel egyeztetett tünetekre a megfelelő, egyénre választott olajokat alkalmazom.