Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

dr. Szentiványi Veronika

Masszázsterapeuta, Reiki-mester, ThetaHealing®-konzulens, Reinkarnációs operátor és elemző

Bemutatkozás

 

A masszázs, a segítő, lélekharmonizáló, a Vendégeim számára megkönnyebbülést adó konzultációk nemcsak szakma, hanem hivatás számomra, amely iránti elhivatottságom 2017-től töretlen.
Masszázsterapeutaként és Reiki, ThetaHealing®-konzulensként, valamint alternatív segítőként fontosnak tartom, hogy amikor a Vendégem belép a Spirit Massage ajtaján, attól a pillanattól kezdődően kizárólag ő kerül fókuszba; figyelmem, intuícióm arra irányul, hogy a számára kényelmes, elfogadható módon oldhassuk a feszültséget, a nap folyamán felhalmozódott stresszt vagy korábbi időszakban gyökerező traumákat.
A kezelések célja a testi, lelki, szellemi harmónia elérése, megteremtése, akár a masszázs, akár a segítő beszélgetések, meditációk során. Hiszem, hogy a testi tünetek megszüntetéséhez szükséges a lelki blokkok oldása, és ezek felismeréséhez több módszer áll rendelkezésünkre, amely mindig a kezelés alkalmával körvonalazódik ki.
A frissítő-relaxáló masszázs során tapasztalom milyen fontos a mindennapokban testünk megpihenése, annak érdekében, hogy tovább folytathassuk életünket, és pozitív, magabiztos gondolkodással saját boldogságunkat élhessük, teremthessük meg.
A masszázs és a masszázs során alkalmazott intuitív technikák nem kizárólag a test kezelését teszik lehetővé, hiszen az elménk, a lelkünk ekkor egy másik dimenzióba kerül, ahol megismerhetjük az “itt és most minden rendben van” érzését. Ebben rejlik a Spirit Massage lényege, ez adja azt a pluszt, ami Vendégeim testi, lelki, szellemi egyensúlyának megteremtéséhez elengedhetetlen.
Szeretettel várom Kedves Vendégeimet feltöltődés, relaxáció, frissítő-relaxáló masszázs, Reiki kezelés, ThetaHealing®-konzultáció vagy lélekharmonizáló meditáció átélésére.