Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Blog

A masszázs művészet, az érintés csodája, mely hat a testünkre és a lelkünkre is.  

A testek a hangszerek, s a masszőr a karmester, akinek határtalan a lehetősége ahhoz, hogy megalkossa remekművét. A masszázsnak ritmusa és üteme van, mint egy szimfonikus költeménynek, melyet a szerző megkomponál, s felépíti rendszerét.  

A masszőr ugyanezt teszi, hiszen bevezeti vendégét a hangok és érzelmek világába, s megszólaltatja hangszerét. A hang pedig a lélek zenéje, mely nem mindig hallható, de ereje fokozható, s ha túl harsány, akkor csitítható. A lélek szárnyalni tud, suttogni, ha kell, s érti a csend szavát.  

Az érzelmeken keresztül pedig befolyásolni tudjuk a testben lezajló folyamatokat, s a vihar után megérkezik a tisztulás.  A nap beragyogja szívünket, melege simogatja testünket, s megnyílik az elménk kapuja. Ez a fájdalom múlását és a gyógyulás folyamatát jelzi. Újból látunk és érzünk, s tudjuk mi a cél.   

Ez a JÓLÉT, mely megadja testünk-lelkünk-szellemünk harmóniáját, egységét. Ebből fakad az erőnk. Ezáltal gondolataink is letisztulnak, s új értelmet kapnak. Béke s csend honol a testben, nyugodt lesz a szívverés, kitisztul a szem, s látja a világot maga körül. Azaz befogadóvá válunk. Megszűnik a félelem és feszültség, elcsitul a zaj, nincs többé háborgó lélek.   

Megjönnek a pozitív gondolatok, s erőt merítünk újból céljaink eléréséhez, s küzdünk tovább az álmainkért. Számomra ebben rejlik az igazi masszázs titka! Hiszen egy jó kezeléssel nemcsak a testet, hanem a lelket is ápoljuk, s megnyílik előttünk az út a szellem szférájába.   

E három tényező összhangja adja meg a harmóniát, mely a jólét alapja. Mint ahogy mozgás nélkül nincs élet, szeretet nélkül nincs lélek.  

Látjuk, érzékeljük, halljuk a természet adta szépségeket, s közel érezzük magunkat hozzá, szinte benne élünk, s megéljük milliónyi csodáját. Ez az élet ajándéka számunkra.   

A jól végzett masszázs által megszólal bennünk a szeretet hangja is. Tudom, hiszem és vallom, hogy ez minden jónak a mozgatója és teremtője, hiszen SZERETET nélkül nincs ÉLET!  

Befejezésül kívánom mindenkinek, hogy élje át a masszázs által nyújtott csodát, mert csoda kell ahhoz, hogy higgyünk álmainkban, s ne öljük meg a reményt, ez pedig maga a boldogság.  

Szeretettel várom Kedves Vendégeimet a Spirit Massage Szalonban.

Masszázsterapeuta, Reiki-mester, Thetahealing-konzulens